Keš krediti

KAMATICA SAVETNIK

 
  • Podaci o kreditu
  • Kontakt
  • Način plaćanja
  • Potvrda porudžbine
  • Apply

TREBA VAM POMOĆ U IZBORU KREDITA? KAMATICA ZNA!

U moru ponuda za keš kredite, teško je izabrati pravi, popunjavanjem ove forme u saradnji sa bankama možemo pronaći kredit koji najviše odgovara vašim potrebama. Skratićemo Vam vreme, energiju, novac, oslobodićemo vas stresa u potrazi za keš kredite. Stručnost Kamatica tima Vam garantuje najbolju ponudu!!!

Koliki vam iznos treba?

DIN

Željena mesečne rata?

Iznos kredita ili iznos rate

Izaberite iznos kredita ili iznos rate. U analizi ćemo se fokusirati na ovaj iznos ali ćemo vam izračunati i koji najveći iznos možete da dobijete.

DIN

Željeni period otplate kredita

U kojoj banci trenutno imate tekući račun?

Iznos mesečnih prihoda

DIN

Da li imate neko kreditno zaduženje?

Kreditno zaduženje

Ukoliko imate kreditno zaduženje označite koju vrstu zadužanja imate.
Šta je Kamatica savetnik?

Kamatica savetnik je usluga kreiranja personalizovanog izveštaja u kome ćemo vam dati analizu tržišta, jasne instrukcije i savete za uzimanje i otplatu kredita.

Šta dobijam?

Dobijate stručnu procenu koji vam kredit treba, koji kredit možete da dobijete, gde i kako da taj kredit tražite i savete kako da organizujete finansijski život u toku otplate kredita. Svaka banka ima motivaciju da vam proda svoj kredit. Naš cilj je da pronađete kredit koji će vam rešiti postojeći problem i koji neće napraviti novi problem.

Kome je ovaj izveštaj nepotreban?

Izveštaj vam ne treba ako sami znate da uporedite sve ponude na tržištu, znate procedure svih banaka, umete da protumačite "promotivne ponude" i imate sva ostala pravna i finansijska znanja ili ako vam je nebitno koliko ćete na kraju platiti kredit.

Zašto ne bih samo izabrao kredit sa najmanjom kamatom?

Najjeftinije ne znači najbolje. Da je tako svi bi nosili najjeftinije cipele i jeli najjefetiniju hranu. Cilj kredita je da vam reši postojeći problem ali još bitnije je da vam kredit ne napravi dodatni problem u toku otplate. Ovo drugo banku ne interesuje a vas može da gurne u večnog dužnika ako ne znate kako da izaberete kredit.

Koje su garancije za uzimanje kredita?

Finansijski portal Kamatica.com ne izdaje kredite i nije garant dobijanja bilo koje vrste kredita. Izveštaj se kreira na vaš zahtev i na osnovu podataka koje nam dostavite. Ne odgovaramo za eventualne greške nastale usled netačno dobijenih podataka. Finansijski portal Kamatica.com ne zastupa interese bilo koje finansijske institucije. Portal daje svoje stručno mišljenje po osnovu vašeg mogućeg zaduženja i izbora adekvatnog kredita na osnovu opštih finansijskih parametara kredita, trenutnog stanja na tržištu, dugoročne procene finansijskih kretanja i iskustva iz bankarske prakse i izveštaj kao takav ni na koji način nije obavezujuć za vas.

Koliko to košta?

Izrada izveštaja za keš kredit košta 850 dinara. Izveštaj se radi namenski na osnovu vašeg upita i vaših zahteva.

Da li se ovaj izveštaj isplati kada su sve informacije već javno dostupne?

Sve javno dostupne informacije su promotivno-prodajnog karaktera. Banka forsira informacije koje podstiču prodaju kredita a sve ono što bi vas odvratilo od kupovine se stavlja u drugi plan i "sitna slova". Mi znamo da čitamo i tumačimo i ono što banka ne želi da čitate i tumačite. Na primeru kredita od 300.000 dinara, ako ne znate u koju banku da odete, razlika od 1% će vas koštati 8.675 dinara.

Da li možete da me do kraja vodite kroz proces dobijanja kredita?

Zastupanje u procesu uzimanja kredita je moguće. Ukoliko to želite upišite u napomenu uz zahtev za izveštaj pa ćemo vas kontaktirati.

Koja je razlika između saveta koji dobijem od vas i od banke?

Mi biramo kredit koji vama odgovara - banka prodaje kredit koji njima odgovara da prodaju. Mi ćemo vas upoznati sa vašim rizicima - banku interesuju samo njihovi rizici.

Kako izgleda izveštaj?

Izveštaj je podeljen u 3 segmenta.

  1. Koji kredit mogu da uzmem. Na osnovu dobijenih podataka ćemo vam napraviti analizu koliki kredit možete da uzmete.
  2. Koje kredite mi savetujete. Za vas ćemo izdvojiti 3 konkretne ponude banaka i računice za vaš slučaj.
  3. Kako da uspešno dobijem i otplatim kredit. Konkretna uputstva za proces uzimanja kredita (kontakt telefoni, potrebna dokumentacija), saveti za komunikaciju sa bankom, saveti za period otplate kredita.

Imam dodatno pitanje.

Ukoliko imate pitanje na koje nismo odgovorili možete nam se obratiti putem forme klikom ovde.